Bestel info

Hoe voeg ik een product toe aan mijn mandje
Om een product aan uw mandje toe te voegen, klikt u op de knop "Toevoegen aan mandje" onder de prijs van het product. Het product wordt dan automatisch aan uw mandje toegevoegd.
Hoe kan ik betalen voor mijn bestelling
FULFIL verwerkt alle betalingen met behulp van Stripe beveiligde betalingen. Alle prijzen worden weergegeven en aangerekend in Euro.
Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Voltooide bestellingen worden binnen een termijn van twee dagen verzonden en via een koeriersdienst bezorgd. Let op: ons magazijn werkt niet in het weekend. Let op: tijdens bepaalde periodes van het jaar van grote vraag, nieuwe productlanceringen, Kerstmis, Black Friday enz. kunnen levertijden langer zijn.
Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?
Als u uw bestelling wilt annuleren, vul dan hier het bestelformulier in: https://fulfilnutrition-ie.myshopify.com/pages/order-concerns Als uw bestelling al verwerkt is, kunt u deze niet meer annuleren. Als u eenmaal betaald heeft voor uw bestelling en deze is verwerkt, kan deze niet worden terugbetaald.
Mijn bestelling klopt niet
Als er een probleem is met uw bestelling, vul dan het volgende formulier in https://fulfilnutrition-ie.myshopify.com/pages/order-concerns en wij zullen u verder helpen. Vermeld a.u.b. uw ordernummer bij uw vraag.
Met wie moet ik contact opnemen als ik een beschadigd product heb ontvangen?
Als er een probleem is met uw bestelling, vul dan het volgende formulier in https://fulfilnutrition-ie.myshopify.com/pages/order-concerns en wij zullen u verder helpen.
Hoe gebruik ik mijn kortingscode voor inschrijving op de nieuwsbrief
Om uw kortingscode te gebruiken, voert u de code in het vak 'kortingscode' in bij de kassa.
Mijn levering is niet aangekomen!
Als er een probleem is met uw levering, vul dan het volgende formulier in link naar nieuw formulier en wij zullen u helpen.
Kan ik direct afhalen bij FULFIL
Wij bieden geen ophaaldienst aan.
Hoeveel repen zitten er in elke doos
Elke doos bevat 15 repen, 55g in sze. Onze Crispy reeks bevat 18 repen in een doos, 37g in grootte. Onze gemengde dozen kunnen variëren, maar bevatten over het algemeen 10 repen
Waar is mijn bestelling?
Controleer de e-mail met de orderbevestiging voor de geschatte leverdatum. Wij sturen u nog een e-mail wanneer uw bestelling het magazijn verlaat.