ALGEMENE FAQ

Hoe is FULFIL anders dan andere proteïnerepen
Smaak, textuur en functionaliteit. FULFIL is een reep met voordelen: elke reep van 55 g bevat 20 g eiwitten, is suikerarm en zit boordevol vitaminen en vezels. We hebben ook een 40g reep exclusief voor onze GB markt - gelukkig voor hen! - deze repen bevatten 15g proteïne, 9 vitaminen en zijn suikerarm (meestal minder dan 2g). FULFIL Crispy is verkrijgbaar in twee smaken en heeft de heerlijke smaak waar FULFIL repen bekend om staan! Elke reep is 37g groot en zit vol met de gebruikelijke FULFIL-goedheid van hoog eiwitgehalte, laag suikergehalte en 9 vitaminen. Deze repen zijn knapperiger en lichter dan de huidige reeks repen van 55 gram.
Wanneer genieten van FULFIL
FULFIL repen zijn een geweldig alternatief voor lege-calorieën snacks als u honger krijgt tussen maaltijden door. We zijn ook geweldig na de training voor wat extra eiwitten wanneer je dat nodig hebt. De Crispy reeks is kleiner dan de bestaande reeks van 11 smaken en weegt slechts 37g, wat zich leent voor die kleine middag- of avond traktatie, de perfecte metgezel bij je kopje thee of koffie.
Zijn FULFIL repen geschikt voor veganisten en vegetariërs?
Beide Crispy smaken zijn geschikt voor vegetariërs. Ze zijn echter niet geschikt voor veganisten. Alle andere repen bevatten rundergelatine en rundercollageen, wat betekent dat ze niet geschikt zijn voor veganisten of vegetariërs.
Bevatten FULFIL repen allergenen?
Sommige van onze smaken bevatten noten en onze repen worden gemaakt in een fabriek waar veel andere voedingsmiddelen worden verwerkt, waaronder: tarwe, gluten, melk, ei, soja, noten, pinda's en sesamzaadproducten. Het eiwit in FULFIL bestaat voornamelijk uit melk-wei-eiwit en in sommige repen uit soja-eiwit. Dus, als dit uw triggers zijn, blijf er dan vanaf. We bevatten ook een beetje lactose. Wat betreft andere allergenen, controleer de verpakkingen, want die zijn een beetje anders, afhankelijk van welke smaak je kiest. Onze repen worden ook gemaakt in een fabriek waar veel andere voedingsmiddelen worden verwerkt, waaronder: tarwe, gluten, eieren, noten, pinda's en sesamzaadproducten.
Welke vitaminen zijn toegevoegd aan FULFIL repen
Wij voegen 30% van de ADH van negen verschillende vitaminen toe. Deze zijn: Thiamine (vitamine B1), Riboflavine (vitamine B2), Niacine (vitamine B3), Vitamine B6, Foliumzuur, Vitamine B12, Pantotheenzuur, Vitamine C en Vitamine E.
Bevatten FULFIL repen additieven
We hebben hard gewerkt om alleen de beste ingrediënten te gebruiken, waarvan we weten dat ze veilig zijn. Mensen kunnen een beetje raar doen over E-nummers en additieven, maar het helpt als je weet dat niet alle E-nummers en additieven slecht zijn, veel komen uit veilige, natuurlijke bronnen. Veel vitaminen hebben E-nummers. Bijvoorbeeld, E300 is eigenlijk Vitamine C!
Zijn FULFIL repen geschikt voor kinderen?
FULFIL repen worden niet aanbevolen voor kinderen. De belangrijkste reden hiervoor is dat we enkele suikeralcoholen (zoals erythritol en maltitol) gebruiken om suiker te vervangen. Hoewel dit beide zeer veilige ingrediënten zijn (zelfs voor kinderen), kunnen ze leiden tot wat extra gas en wat losse stoelgang bij mensen die hier gevoelig voor zijn. Bij kinderen kan dit een sterkere reactie geven als ze een grote hoeveelheid eten. Hoewel de overgrote meerderheid van de kinderen zich prima zou voelen, is het beter om FULFIL alleen voor volwassenen aan te bevelen. De tweede reden is dat de vitaminegehaltes in de repen gebaseerd zijn op de referentie-innames van volwassenen. Deze zijn voor volwassenen vaak hoger dan voor kinderen.
Zijn FULFIL repen glutenvrij
Onze reep Chocolade met Gezouten Karamel bevat gluten. Alle andere smaken bevatten geen glutenhoudende ingrediënten, maar ze worden gemaakt in een fabriek waar met tarwe en gluten wordt gewerkt, zodat we niet kunnen garanderen dat onze andere smaken glutenvrij zijn.
Bevatten FULFIL repen palmolie
Wij gebruiken ethisch verkregen palmolie in onze repen die palmolie bevatten. We zijn serieus over het gebruik van alleen ethisch verkregen palmolie. We hebben een certificaat van de RSPO (de Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie) dat bevestigt dat de fabriek die onze palmolie produceert, voldoet aan de criteria voor duurzame productie. Om ons certificaat te zien, klik hier. Om meer te weten te komen over hoe de RSPO werkt aan een duurzame palmolie-industrie, ga naar http://www.rspo.org.
Zijn FULFIL repen Halal
Al het collageen in onze repen is van runderen afkomstig en we gebruiken alleen halal goedgekeurd rundercollageen.
Waar komt het eiwit in FULFIL vandaan
Het eiwit in FULFIL bestaat voornamelijk uit melkwei-eiwit en in sommige repen uit soja-eiwit. Voor een specifieke uitsplitsing per smaak, gelieve de ingrediënten van elk product te bekijken.
Zijn FULFIL repen geschikt voor mensen met diabetes?
FULFIL repen zijn allemaal suikerarm, maar ze bevatten wel wat koolhydraten en sommige suikeralcoholen (xylitol, erythritol en maltitol) die zoetheid toevoegen aan voedsel, maar zonder dezelfde calorieën als suiker. Iedereen met diabetes zal de koolhydraten in onze repen moeten tellen samen met de rest van je dagelijkse koolhydraten. Maltitol kan een iets grotere invloed hebben op de bloedsuikerspiegel dan andere suikeralcoholen, dus controleer je bloedsuikers ongeveer twee uur na het eten.
Zijn FULFIL repen geschikt voor een ketogeen dieet
Bij een strikt ketogeen dieet, waarbij 10% van de calorieën uit koolhydraten bestaat, mag iemand die 2000 calorieën per dag eet 50 g koolhydraten hebben. Hoe ze dit eten is aan hen, maar ze zullen het meestal meetellen met groenten en fruit. Als ze er FULFIL bij willen doen, kan dat. De hoeveelheid koolhydraten in het assortiment hangt af van welke reep ze kiezen. Kijk voor een specifieke uitsplitsing per smaak bij de ingrediënten van elk product.